Over Liselotte

Mijn naam is Liselotte Thomassen geboren 9 november 1979 te Cannes (Frankrijk).

In 2011 toen ik hoogzwanger was van onze tweede zoon ben ik zelf voor het eerst naailes gaan volgen. Ik wilde graag wat kleding maken voor mijn kinderen. Inmiddels naai ik ook veel kleding voor mezelf. Niemand heeft het perfecte figuur, de een heeft langere armen, rondere heupen, smalle schouders noem maar op. Heerlijk om dan niet alleen voor je kinderen of anderen, maar ook passend en goed zittende kleding voor jezelf te maken.

 

Tijdens de naailessen heb ik heel veel kilometers gemaakt. Want de ene stof is beter geschikt voor een bepaald patroon dan de andere en dat alles heeft effect op het eindresultaat. Dus veel uitproberen en doen!

 

Zelf ben ik (nog) geen coupeuse maar, inmiddels ben ik in opleiding bij een modevakschool tot coupeuse en hier leer ik alles volgens het boekje. Zo leuk om zelf ook weer bij te leren en vooral om mijn enthousiasme uit te dragen naar anderen. Daarom is in de zomer van 2019 Maak zelf kleding tot stand gekomen. Een prachtig mooi en licht atelier voorzien van alle gemakken zodat iedereen die wil ook kennis kan maken met deze leuke en creatieve hobby.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden of niet nu maar in de toekomst wel graag naailessen volgen? Stuur dan even een mailtje naar info@maakzelfkleding.nl en ik hou je op de hoogte ook over de beschikbaarheid van de lessen.

 

ps. op deze foto sta ik in een zelf gemaakte creatie in een mooie geborduurde zijde stof ter gelegenheid van de bruiloft van mijn zus.